Новорічний подарунок вишиванка ручної роботи. Акція!

Новорічний подарунок вишиванка ручної роботи. Акція!

Результати акції. Ну що ж, відбувся розіграш 5-ти подарункових сертифікатів між нашими клієнтами! Роздавати подарунки завжди так приємно! Оголошуємо переможців і їхні щасливі номери:

1. Хамуляк Леся (225)
2. Герега Галина (295)
3. Титаренко Максим (291)
4. Кот Ольга (428)
5. Ворохта Світлана (488)
Ці подарункові сертифікати Ви можете забрати у наших бутіках, або отримати поштою та обміняти на роботи нашого бренду!

Не втомимось вітати Вас з різдвяними святами і бажаємо сімейного тепла та радості на весь наступний рік! Відео з прямої трансляції.

І знову, для наших вірних клієнтів, для однодумців і поціновувачів робіт бренду oleshchuk ми організовуємо приємний розіграш! 30 грудня 2016 року розігруємо 5 подарункових сертифікатів на суму по 3000 грн кожен! Багато людей розуміють, що справжня ексклюзивна вишиванка ручної роботи є чудовим подарунком до свята св. Миколая, Нового року чи Різдва! Тому і ми хочемо зробити приємний подарунок цінним нам людям!

Як взяти участь в акції? Купуйте або замовте вишиванку від oleshchuk в бутіку у Львові, Києві чи за допомогою інтернет магазину oleshchuk.com до 30.12.16р. Важливо, що в акції беруть участь усі клієнти нашого бренду, які здійснили покупку вишиванки до 30.12.16р!

Визначення переможців. По старій добрій схемі, за допомогою random.org ми оберемо 5 переможців нашого розіграшу. Це станеться 30.12.16р. о 19.30 за Києвом. Розіграш буде проходити на нашому каналі youtube у вигляді прямої трансляції https://www.youtube.com/watch?v=uukLw1mSK9Q

Результати розіграшу ми оповістимо у нашому пабліку в facebook. Переможців ми привітаємо одразу після розіграшу телефонним дзвінком!

На що і коли можна обміняти подарунковий сертифікат. Переможці, вони ж власники подарункового сертифікату на 3000 грн матимуть час до 28.02.16 використати його. Переможець має право обрати собі тільки вишиті роботи!

Контакти та місцезнаходження наших бутіків http://oleshchuk.com/kontakty

Важливі деталі! Якщо Ви оберете річ, котра за вартістю є меншою ніж 3000 грн – решта не повертається! Якщо вартість покупки перевищує 3000 грн – власник сертифікату може доплатити решту готівкою, чи карткою.

Надіємось принести Вам трохи приємних емоцій та новорічної атмосфери! Нехай переможуть ті, що найбільше вірять! Успіхів, побачимось в прямому ефірі 30 грудня!

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

facebook logo twitter logo instagram youtube

НАШІ КОНТАКТИ

Магазин вишиванок Олещук. ТВК "Південний", Перша лінія 2/50, 2 поверх (раніше ТЦ Європа, 201а).