Дизайнерські вишиванки від Oleshchuk. Звіт з показу нової колекції "Весна, гармонія і квіти 2015".

26 квітня в самому центрі Львова в готелі Жорж, найстарішому та найкрасивішому готелі міста, відбувся показ нової колекції дизайнерських вишиванок від Oleshchuk - "Весна, гармонія і квіти 2015". Було представлено 15 нових ексклюзивних вишиванок, серед яких 5 чоловічих, 6 жіночих вишиванок та 4 вишитих сукні. Усі роботи поєднювались цікавими квітковими візерунками, вишиті різними техніками: хрестиком, колодками, набируванням, оздоблені мережками. Також були і сучасні вишиванки з геометричними орнаментами.

дизайнерські вишиванки від Oleshchuk

Родзинкою показу стали декілька комплектів чоловічої і жіночої вишиванок. Завершив показ весільний комплект "Червона рута", котрий складався з вишитої сукні, прикрашеної фатином та чоловічої вишиванки з ідентичним квітковим візерунком що й на сукні.

весільний комплект "Червона рута"

Формат заходу дозволяв не тільки подивитись на вишиванку в момент коли модель проходила по подіуму але також і почути текстовий опис від ведучого, а по завершенню показу – підійти ближче та ретельніше роздивитись модель, котра припала до душі, а також відразу замовити вподобану вишиванку. Урізноманітнило показ чудове виконання українських пісень у сучасному стилі співачкою Уляною Філь. Також серед присутніх гостей було розіграно три знижки по 30% на роботи торгової марки Oleshchuk. Завершився захід приємною бесідою зі засновнецею бренду Галиною Олещук за чашкою чаю та кави.

нова колекція дизайнерських вишиванок

Загалом показ нової колекції вишиванок відвідало близько 140 людей. Дякуємо усім нашим клієнтам, що розділили це свято з нами, та усім гостям показу, з якими мали нагоду познайомитись!

Більше фото дизайнерських вишиванок з показу Ви можете побачити у Facebook:

https://www.facebook.com/oleshchukcom/posts/739602589493978

Переглянути та купити дизайнерські жіночі та чоловічі вишиванки, а також ексклюзивні вишиті плаття ручної роботи можна в інтернет магазині http://oleshchuk.com/

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

facebook logo twitter logo instagram youtube

НАШІ КОНТАКТИ

Магазин вишиванок Олещук. ТВК "Південний", Перша лінія 2/50, 2 поверх (раніше ТЦ Європа, 201а).